Založ si blog

Už to zastavte!

Ošetrovne. Obchodné centrá. Paneláky. Parky. Školy… To besné monštrum už vraždí masovo, všetkých, bez rozmyslu, vojakov, civilistov, dospelých, deti, cudzích, svojich, všetkým čo má, raketami, dronmi, dokonca aj protivzdušnou obranou… Povoláva armády islamských hrdlorezov, na doživotie odsúdených zločincov, vrahov, znásilňovačov, žoldnierov. Terorizuje obyvateľstvo Ukrajiny, aj vlastné obyvateľstvo, vraždí obyvateľstvo Afriky hladomormi, všetkými silami eskaluje vážnu celosvetovú ekonomickú krízu, čím povraždí ďalšie milióny ľudí na celom svete.


Celý svet už má tohto monštra plné zuby, dokonca už aj čínska vláda si uvedomuje, že domáca revolúcia spôsobená nadchádzajúcimi kolapsami, nezamestnanosťami a hladomormi nie je v jej záujme. Milión Rusov už minulo svoje celoživotné úspory na panický útek z toho teroristického pekla, väčšinovo práve ruská inteligencia, čo spolu so sankciami spôsobí, že Rusko najbližšie dve desaťročia čaká doba bronzová, tuposť, nezamestnanosť, drogy, alkohol, kriminalita, spúšť. Státisíce ľudí umierajú a milióny umrú následne, celý svet trpí, utrpenie, deštrukcia, šialenstvo… Zastavte ho už! Zastavte!

Práve píšeme učebnice dejepisu

03.03.2024

Zem je (takmer) guľatá. Avšak keď stojíme na zemi, tak je to (takmer) nemožné spozorovať. Až keď vystúpime do veľkej výšky niekoľkých desiatok kilometrov, sme schopní ľudským okom rozpoznať najmiernejšie zakrivenie Zeme. Na zemi nám totiž chýba potrebný nadhľad, a to nás po státisíce rokov viedlo k mylnému záveru. No a podobne je to so zmenou. Veľké historické [...]

Ukrajina nikdy nebude členom NATO

10.07.2023

Toto sú najčastejšie argumenty, ktoré medzi politikmi zaznievajú, prečo na nadchádzajúcom summite NATO nemôžu dať Ukrajine žiadne garancie, ani sa nijamým formálnym spôsobom zaviazať, že Ukrajina raz bude členom NATO: A) Nemôžme Ukrajinu prijať do NATO, lebo Ukrajina je vo vojne s Ruskom a to by znamenalo, že aj NATO bude musieť vyhlásiť vojnu Rusku. B) Keby sme prijali [...]

Uvedomujete si, o čo sa tu hrá?

16.11.2022

Podľa aktuálne známych informácií dopadla na územie členského štátu NATO raketa ruskej výroby. V hre je teda veľmi veľa, a dúfam, že si to páni politici uvedomujú.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

masvatko63

Blog

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 67335x
Priemerná čítanosť článkov: 2172x

Autor blogu

Kategórie