Založ si blog

Mne už je to jedno

Ak má byť 3. svetová vojna, nech je. Žiadam NATO, aby:

  1. vyhlásilo vojnu Teroristickej Federácii.
  2. zbombardovalo Kremeľ, Moskvu, Skt. Petersburg, Novosibirsk, Omsk, Ufu, Jekaterinburg, skrátka všetky teroristické mestá.
  3. zničilo každý jeden teroristický tank, každé jedno teroristické lietadlo a každú jednu teroristickú loď.
  4. agentov, čiže štátnych príšlušníkov Teroristickej Federácie pokúšajúcich sa preniknúť na naše územie uväzniť a naložiť s nimi rovnako, ako teroristi nakladajú s občanmi Ukrajiny, USA, GB…
  5. počkať si do 17.00, kým sa v obchodných centrách zhromaždí najviac ľudí za celý deň, a ešte pekne na najteplejší deň v roku, nech ich je tam naozaj najviac za celý rok, a potom im tam hodiť poriadne silnú bombu.
  6. Na Kremeľ zhodiť 100.000 ton munície tak, aby ho nikdy ani v budúcnosti neboli schopní zreštaurovať ani mimozemšťania ani z atómov, ktoré z neho nesmú zostať. Zvyšky pozbierať a vypáliť smerom na Slnko.
  7. OSN musí prijať deklaráciu, ktorou sa navždy na celom svete zakáže symbolika, vlajky, hymny, reč, obrazy, literatúra, tlač, skrátka všetko čo akýmkoľvek spôsobom pochádzalo z Teroristickej Federácie.
  8. Vyobrazovanie symboliky Teroristickej Federácie musí byť trestným činom vo všetkých štátoch sveta podobne ako je to s vyobrazovaním symboliky Nacistickej Ríše.
  9. Putina treba extrahovať živého, následne jeho mozog vedecky a geneticky skúmať, aby sa zabezpečilo, že už nikdy a nikde na svete sa nenarodí dieťa, ktoré bude mať jeho genetické predispozície. Do tohto vedeckého výskumu kľudne naliať všetky percentá svetového HDP.
  10. Z územia bývalej Teroristickej Federácie vyhlásiť prísne stráženú Neutrálnu Neobývanú Zónu, a to až do konca sveta.

Práve píšeme učebnice dejepisu

03.03.2024

Zem je (takmer) guľatá. Avšak keď stojíme na zemi, tak je to (takmer) nemožné spozorovať. Až keď vystúpime do veľkej výšky niekoľkých desiatok kilometrov, sme schopní ľudským okom rozpoznať najmiernejšie zakrivenie Zeme. Na zemi nám totiž chýba potrebný nadhľad, a to nás po státisíce rokov viedlo k mylnému záveru. No a podobne je to so zmenou. Veľké historické [...]

Ukrajina nikdy nebude členom NATO

10.07.2023

Toto sú najčastejšie argumenty, ktoré medzi politikmi zaznievajú, prečo na nadchádzajúcom summite NATO nemôžu dať Ukrajine žiadne garancie, ani sa nijamým formálnym spôsobom zaviazať, že Ukrajina raz bude členom NATO: A) Nemôžme Ukrajinu prijať do NATO, lebo Ukrajina je vo vojne s Ruskom a to by znamenalo, že aj NATO bude musieť vyhlásiť vojnu Rusku. B) Keby sme prijali [...]

Uvedomujete si, o čo sa tu hrá?

16.11.2022

Podľa aktuálne známych informácií dopadla na územie členského štátu NATO raketa ruskej výroby. V hre je teda veľmi veľa, a dúfam, že si to páni politici uvedomujú.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

masvatko63

Blog

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 67156x
Priemerná čítanosť článkov: 2166x

Autor blogu

Kategórie