Mne už je to jedno

27. júna 2022, masvatko63, Nezaradené

Ak má byť 3. svetová vojna, nech je. Žiadam NATO, aby:

  1. vyhlásilo vojnu Teroristickej Federácii.
  2. zbombardovalo Kremeľ, Moskvu, Skt. Petersburg, Novosibirsk, Omsk, Ufu, Jekaterinburg, skrátka všetky teroristické mestá.
  3. zničilo každý jeden teroristický tank, každé jedno teroristické lietadlo a každú jednu teroristickú loď.
  4. agentov, čiže štátnych príšlušníkov Teroristickej Federácie pokúšajúcich sa preniknúť na naše územie uväzniť a naložiť s nimi rovnako, ako teroristi nakladajú s občanmi Ukrajiny, USA, GB…
  5. počkať si do 17.00, kým sa v obchodných centrách zhromaždí najviac ľudí za celý deň, a ešte pekne na najteplejší deň v roku, nech ich je tam naozaj najviac za celý rok, a potom im tam hodiť poriadne silnú bombu.
  6. Na Kremeľ zhodiť 100.000 ton munície tak, aby ho nikdy ani v budúcnosti neboli schopní zreštaurovať ani mimozemšťania ani z atómov, ktoré z neho nesmú zostať. Zvyšky pozbierať a vypáliť smerom na Slnko.
  7. OSN musí prijať deklaráciu, ktorou sa navždy na celom svete zakáže symbolika, vlajky, hymny, reč, obrazy, literatúra, tlač, skrátka všetko čo akýmkoľvek spôsobom pochádzalo z Teroristickej Federácie.
  8. Vyobrazovanie symboliky Teroristickej Federácie musí byť trestným činom vo všetkých štátoch sveta podobne ako je to s vyobrazovaním symboliky Nacistickej Ríše.
  9. Putina treba extrahovať živého, následne jeho mozog vedecky a geneticky skúmať, aby sa zabezpečilo, že už nikdy a nikde na svete sa nenarodí dieťa, ktoré bude mať jeho genetické predispozície. Do tohto vedeckého výskumu kľudne naliať všetky percentá svetového HDP.
  10. Z územia bývalej Teroristickej Federácie vyhlásiť prísne stráženú Neutrálnu Neobývanú Zónu, a to až do konca sveta.